Radionice
Želite znati koje su tipične dalmatinske autohtone sorte grožđa? Kako nastaje pjenušac?
Kako je pisana vinska povijest zadarskog kraja? Zašto vino odležavamo (ili ne odležavamo) u drvenim bačvama?
Kako prepoznati kvalitetno maslinovo ulje? Na pravom ste mjestu.
U suradnji s edukacijskom platformom diWine_project, kreirali smo edukativne radionice i tematska vođena kušanja za početnike, znatiželjnike i zaljubljenike u vino.
Kušaj, nauči, zapamti – uz dobru čašu sve je lakše.
UTORKOM
🥂 Vođeno kušanje s Irenom Lučić (Diwine Project)-40 EUR po osobi
Ekspertno vođeno kušanje Kotari vina i ulja uz edukativnu priču i analizu.
🕐 Termin: 12:30 (90 min) –
SRIJEDOM
🎓 Radionica s Diwine Project-55 EUR po osobi
Upoznajte terroir Ravnih Kotara, sorte, mirise, okuse i naučite kako profesionalci kušaju vino.
🕐 Termin: 15:30 (120 min)